Taugeh-Buat Member

by wazy on February 21, 2010 · 1 comment

in Lirik Lagu & Video

Salam Semua…

Hari ni aku nak update pasal lagu kegemaran aku.Maklum la lama dah tak letak lirik dan video kat blog ni,haa kalau nak tahu lagu ni dah lama,time tu aku di tingkatan 4 tahun 2000.Bila kita hayati lirik lagu dari Taugeh-Buat Member,memang best sangat-sangat.Lagu ni aku tujukan untuk semua member-member yang mengenali aku tak kira di mana kalian berada.Dekat bawah ni ada sekali lirik dan video Taugeh-Buat Member,layanzzz

Taugeh-Buat Member

Pagi lagi keluar rumah

Tepat masa tentu punya

Belum makan terus belah

Happy happy layan kepala

Jumpalah member sembang

Sampai tunggang langgang

Kalaulah boleh nak sembang

Sampai hari siang

Tak nak henti, Kena bagi

Story lagi, Sembang lagi

Gelak lagi, Yang penting happy

Matahari dah terbenam

Nak mandi pun dah malas

Happy sampai tengah malam

Nanti balik baru puas

Tetapi ingat semua ini ada sempadannya

Kalau dah jadi baru nak ingat dunia

Kalau happy, Tentu pasti

Lupa diri, Ingat nanti

video ni kredit kepada aTHiME