Terima Kasih Nuffnang Part 2

by wazy on June 9, 2010 · 63 comments

in Nuffnang

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Agak lama aku tak update blog ni,maybe dah bersawang sangat kot.Jadi hari ni aku nak berkongsi dengan korang semua,Sebagaimana entri aku yang terdahulu iaitu Terima Kasih Nuffnang 3 hari lepas aku telah mendapat surat cinta dari Nuffnang dan semestinya aku telah mendapat cek sekali.Di sampul surat tersebut ada label HSBC.Alhamdulillah,walaupun tak seberapa,tetapi cukup la untuk balik modal segala penat lelah yang aku habiskan bersama blog ni.

Ternyata apabila kita pandai mencari peluang untuk mendapatkan pendapatan sampingan melalui blog memang berbaloi-baloi (pinjam tagline Celcom jap).Insya Allah aku akan cuba buat yang terbaik untuk menambahkan lagi pendapatan sampingan ni sebab semua harga barang dah naik mencanak dan kalau harapkan gaji je memang tak cukup ,kepada rakan-rakan blogger yang lain,adakah anda semua mendapat cek ni sebagaimana saya ? Kalau macam tu apa kata kita komen kat bawah ni yer.

Ingin memenangi 2 Laptop Acer Aspire One ? jom klik di sini

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Previous post:

Next post: