Adakah Blog Ni Berat ?

Assalamualaikum

Hari ni aku nak wat survey la skit,di sebabkan aku masih terlalu baru di dalam pemilihan theme untuk blog ni,aku rasa ramai di kalangan rakan-rakan sekalian menghadapai masalah lambat loading kat blog ni kan,so kalau korang ada apa-apa cadangan atau komen boleh la bagi komen kat sini yer.Di harapkan semua cadangan dan juga komen dari korang semua boleh membantu aku memilih theme baru bagi tahun baru 2010

Comments

  1. 590 244632You should join in a tournament first of the greatest blogs on the web. I will recommend this web internet site! 244898

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest