Buffered Earnings Nuffnang Yang Pertama

Assalamulaikum semua…

Harini aku terlebih rajin pulak check akaun Nuffnang aku,Alhamdulillah dapat juga Buffered Earnings Nuffnang Yang Pertama.Lama gak aku tunggu buffered ni,ye la asyik tengok rakan-rakan blogger lain je kan yang dapat buffered ni,sekali rezeki aku pun ada.Hehe…

Aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kipas susah mati peminat blog terutama kepada rakan-rakan blogger sebab tak jemu singgah dan meberi komen serta
melalak tinggalkan pesanan di shoutbox.Tak lupa juga kepada pihak Nuffnang,jasamu tetap ku kenang 🙂

Ok kat bawah ni aku sertakan sekali printscreen buffered Earning.

Akhir kata,Terima Kasih Nuffnang

P/s : Aku sedang mencari idea untuk membuat contest untuk semua rakan-rakan blogger sebagai tanda penghargaan korang kepada blog ni.

P/s 2 : Bosan lak semakin banyak spam komen masuk kat blog ni,dah takde kerja kot,spam blog je ,isk isk isk

Comments

  1. Greetings from Los angeles! I’m bored at work so I decided to browse your site on my
    iphone during lunch break. I really like the info you present here
    and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on
    my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, great blog!
    gifs recently posted..gifsMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest