Apple iPad 2 Malaysia Percuma Dari Denaihati

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Semalam ,2 Mac 2011,Pihak Apple Inc telah pun melancarkan iPad 2 dan yang paling menarik,bro Denaihati ada juga membuat contest Apple iPad 2 Malaysia untuk teman setia.

[Read more…]

Kenapa Saya Suka Oh! Media Network

Assalamualaikum Semua

Hari ni saya nak join contest yang pertama kali dianjurkan oleh pihak Oh! Media Network .Mesti dikalangan rakan-rakan dah kenal Oh! Media Network ni kan ? Nama contest ni pula ialah
Contest Mudah Mengenai Oh! Media

Apabila sebut Oh! Media Network ni ,mesti ramai yang kenal founder dia bukan? siapa lagi kalau tak bukan saudara Khai.Beliau ni peramah juga walaupun saya masih belum berkesempatan berjumpa dengan beliau.

Sedikit info mengenai Oh! Media Network :-

Oh! Media Network adalah sebuah syarikat berdaftar (registered with SSM Berhad) yang bertapak di Kuala Lumpur, Malaysia. Memiliki ramai krew terlatih bergelar graduan hebat dari Multimedia University dan Limkokwing University.

Oh Media adalah web pioneer network yang paling dikenali di Malaysia pada ketika ini. Mereka lebih dikenali sebagai syarikat yang menghasilkan projek bernama “OH” di pangkal domain.Oh! Media diasaskan oleh Khai pada 1 November 2008.

[Read more…]

GiveAway Domain by KhaiZarien.com

Assalamualaikum semua

Kali ni aku join sekali lagi giveaway Domain dari blog KhaiZarien.com setelah ditag oleh cik Adele

Syok juga dapat join sekali lagi Giveaway ni,sambil layan blog dapat la memeriahkan suasana pertandingan.

Untuk sertai GiveAway Domain by KhaiZarien.com ni korang kena letak sekali gambar paling sopan,dan ini gambar dari saya,mesti cik KhaiZarien dah kenal saya ni kan ,hehehe

[Read more…]

Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Kali ni yang ke-4 join contest yang berhadiahkan domain iaitu Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass.Hadiah untuk Giveaway ni ialah DOMAIN bernilai RM 31.60 daripada NET KL.

Hadiah adalah sumbangan dari :

Cara untuk join Giveaway ni :-

  • Jangan lupa letak BANNER dalam entry
  • Tulis kenapa anda ingin DOMAIN itu? Kalau dah ada domain sila bagi tahu, bila domain korang akan tamat?
  • Tag 3 orang jer
  • Pemenang dikira berdasarkan cabutan BERTUAH! (nombor akan diberi selepas link diberi)

[Read more…]

Pin It on Pinterest