HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ,macam tu la tajuk terbaru di blog ni.Kita semua mesti pernah mengalami situasi GAGAL dalam sesuatu perkara kan tak kisah la di dalam alam percintaan atau alam pekerjaan atau perniagaan,dengan perkataan GAGAL itu sahaja sudah cukup memberi kesan impak yang amat mendalam di dalam hidup seseorang

Dari pengertian aku ,maksud GAGAL ni adalah apabila kita tidak mencapai sesuatu yang kita inginkan atau idamkan,membawa kepada keGAGALan serta kecundang dan terlepas peluang di hadapan mata kita

Tanpa membuang masa,Aku sedang menyertai contest yang di anjurkan oleh Denaihati yang bertajuk Hidup Berani Untuk Gagal.Contest ini di sponsorkan oleh DSGClicks,Berani Gagal Network,One Malaysia Blogshops,Anisha Online Mall dan Saudacare

Antara syarat-syarat untuk menyertai contest ni adalah setiap peserta atau blogger yang berminat menyertai contest ni diwajibkan menulis satu entri bebas di blog atau weblog masing – masing dengan tajuk Hidup Berani Untuk Gagal dengan harapan contest ini juga dapat merangsang MINDA BAWAH SEDAR kita untuk terus mengharungi 2010 yang lebih mencabar

Pemenang akan dinilai berdasarkan ranking TOP 10 di enjin carian Google dengan kata kunci Hidup Berani Untuk Gagal dan pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tutup (akan diberitahu) nanti…

[Read more…]

Pin It on Pinterest