IKLan Gangster

Assalamualaikum…

Menarik juga Video dari youtube yang bertajuk Iklan Gangster dari AmanWan ni,jom layan…

Antara dialog yang best :-

Ajib : bro,amacam choki-choki? best??
Malik : choki-choki sudah habis,bro!!

layanzzz

Bila Nak Kawin ???

Assalamualaikum Semua

Aku sibuk skit arini,jadi sambil-sambil online check email,terjumpa plak email bertajuk Bila Nak Kawin??? haizzz ni la antara soalan maut kepada mereka-mereka masih lagi bujang.Sama-sama la kita hayatinya…

Bila nak kawin???
Di sini orang bertanya
Di sana orang menyoal
Tak kira teman mahu kenalan
Asyik-asyik itu je yang jadi bualan
Begitulah nasib orang bujang
Tak kira lelaki mahupun perempuan

Bila nak kawin???
Keluarga pun dah mula risau
Si teruna, emak bimbang jadi bujang terlajak
Si dara, ayah takut bergelar andalusia

Bila nak kawin???
Jiran turut sama menumpang tanya
Bila dijawab jodoh belum ada
Kata mereka, kita kenalah usaha
Mandi bunga salah satu caranya
Tak pun mandi ais boleh dicuba (he..he..ni cadangan pelik gua nye kawan)

Bila nak kawin???
Aduuuhh…gua disoal lagi
Kawin??? Nak kawin dengan sapa?
Calon pun takde.
Hah!!! lu tu memilih sangat agaknya
Ewah-ewah sedap sungguh mulut berkata (gua ambil tunang @ bini lu,
baru padan muka)

[Read more…]

Q2ludGEgZGkgTWF0YW11

Q2ludGEgZGkgTWF0YW11

ZW50YWhsYWguLiwNCmJlcmFwYSBrYWxpIGhhcnVzIGt1eWFraW5rYW4gZGlyaW11DQpiYWh3YSBy
aW5kdSB5YW5nIG1lbmdhbGlyIGRhbGFtIGRhcmFoa3UgYWRhbGFoIHJpbmR1bXU=

bXVuZ2tpbmthaC4uLA0Ka2F1IGRlbmdhcg0KY2VyaXRhIHlhbmcgdGVyZ2VsYXIgbGV3YXQgYmlz
dW55YSBtYWxhbQ0KaXR1IGNlcml0YSBjaW50YQ0KdGVudGFuZyBrYXUgZGFuIGFrdQ==

a2F1IHRhaHUNCnB1cm5hbWEgaW5pIGJlZ2l0dSBpbmRhaA0Kd2FsYXUgdGFrIHNlaW5kYWggc2Vu
eXVtbXUNCnlhbmcgdGVyYWtoaXIga2FsaQ0KbWFzaWgga3VpbmdhdA==

a2FzaWguLiwNCmFrdSBsaWhhdCBzZW55dW1tdQ0KZGkgYW50YXJhIGJpbnRhbmcgZGFuIGJ1bGFu
IHB1cm5hbWENCmFrdSBkZW5nYXIgc3VhcmFtdQ0KbGV3YXQgaGVtYnVzYW4gYW5naW4gZGFuIGdl
c2VrYW4gZGF1bi1kYXVu

dGFwaSByaW5kdWt1IGJlbHVtIGp1Z2EgdGVydWJhdCA=

a2FzaWguLiwNCmFwYWthaCBoYXJpIGluaSBrYXUgc2ltcGFuIHJpbmR1DQpzZXBlcnRpIHJpbmR1
IHlhbmcgbWVuZ2d1bnVuZyBkaSBoYXRpa3UuLj8=

YWguLiwNCmJpbGEgc2FqYSBtdW5na2luDQppbmdpbiBrdWxpaGF0IGNpbnRhIGRpIG1hdGFtdQ0K
c2VrYWxpIGxhZ2kuLiE=

[Read more…]

Rahsia Bantal

Terdapat beberapa ketegori bantal dan perwatakan:-

1) Memeluk Bantal

Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal

Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal

Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki

Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal

Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6) Tidak punya bantal

Kasihan betul… pergi kedai belilah satu

P/s : ketika buat entri ni aku mengantuk je,ahaks sebab tu ade tajuk Rahsia Bantal

Pin It on Pinterest