Jom Layan Games Angry Birds

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Entri kali ni aku nak buat sedikit review untuk Games Angry Birds.Ramai yang telah mencuba Games Angry Birds ni di komputer atau laptop masing-masing.Bagi aku games ni agak menarik,dan sesuai untuk semua peringkat umur.

Karakter kartun yang ditampilkan dalam games ini adalah burung dan babi (makhluk warna hijau). Pemain hendaklah melepaskan tembakan burung kepada struktur kawasan babi tersebut.Pada awalnya permainan ini hanya tersedia bagi pengguna Smartphone, tapi jangan khuatir,versi pengguna komputer/laptop pun ada.Kredit kepada Syahril Hafiz

[Read more…]

Permainan AntiStress

Salam semua…

Hari ini di kala kebosanan sewaktu di pejabat,stress memanjang,aku bukak file lama terjumpa pula Permainan AntiStress.Boleh layan gak game flash ni,gerenti boleh hilang stress selepas dimakin hamun boss/ pensayarah dan sebagainya.Pesanan penaja,permainan ni mungkin ganas dan tidak sesuai untuk kanak-kanak di bawah umur 5 tahun tanpa pengawasan ibubapa.

Jom kita lihat macam mana permainan AntiStress ni :-

Untuk memulakan permainan ni senang je,hanya klik icon AntiStress dan korang dapat lihat seperti gambar di atas.Boleh juga bayangkan orang di dalam permainan ni boss,pensyarah,bapak mertua dan sesiapa je la

[Read more…]

Pin It on Pinterest