Kisah Ferarri, Evo10 & Kelisa

Pada suatu malam yang hening dan sunyi di lebuhraya utara selatan kelihatan sebuah kelisa biru tersadai di sebelah lane kerosakan. Ada orang tua yang berdiri disebelahnya,pemilik kelisa tu sedang berjalan kehulu kehilir cuba menahan kereta supaya membantu.tidak ada sebuah kereta pun berhenti.tiba-tiba datangla sebuah kereta evo10 berhenti di sebelah kelisa tadi.

“Ada apa nie pakcik,kereta rosak ke?”tanya pemuda berusia dalam lingkungan 20an.”a’ha rosak “jawap pakcik tu simple aje….

[Read more…]

Permainan Sambung Ayat

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Hari ni aku nak publish entri tentang Permainan Sambung Ayat.Idea ni aku dapat dari blog lama aku yang hilang ditelan zaman entah kemana.Ok pada petang yang berbahagia ini,aku nak ajak semua rakan-rakan blogger ,twitter dan facebook untuk menyertai Permainan Sambung Ayat ni.

Syarat-syarat permainan ni adalah seperti berikut :-

1) Hanya menggunakan 3 perkataan sahaja (ikut kreatif korang la yer)
Aku berikan satu contoh ok :-

Aku Dah Bosan

Jadi korang sambung la berdasarkan ayat di atas ni

Apasal Ko Bosan

2) Amacam ? mudah bukan,hehe.Ayat permulaan aku akan letak juga di sini,so jom usha 🙂

Ok kita bermula dengan ayat ni :-

Bermula Sebuah Kisah

P/s : korang sambung la yer,hehehe,jom enjoy permainan ni 🙂

Ingin memenangi 2 Laptop Acer Aspire One ? jom klik di sini

Maybank2u Atau Spam2U ?

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Hari ni aku terkejut apabila mendapat satu email dari Maybank2u,haishh tak pasal-pasal kene “flag”,pelik jugak kan kene macam ni :-

[Read more…]

Pin It on Pinterest