Contest Baru Pulak

Salam semua….

Malam ni aku tergerak nak join contest pulak,hehehe.Saja nak cuba sebab sebelum ni aku belum pernah join contest yang melibatkan gambar yang cun-melecun dengan erti kata lain sudah di edit baik punya dengan photoshop.

Kat mana aku dapat tahu contest ni ek,tadi aku ke blog Nine,ade lak update terbaru dia dengan tajuk “Contest Baru Pulak”.Cepat-cepat la aku baca entri dia tu.

Contest ni di anjurkan oleh http://kameraxburuk.blogspot.com/.Korang boleh la tengok syarat² contest ni di sini

Ok kat bawah ni aku masukkan gambar yang ingin dipertandingkan yer :-

Dalam gambar ni la kawan-kawan baik aku,gambar ni di ambil pada tahun lepas semasa kami berempat join parti BBQ.

P/S : 1st time join contest ni

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest