Domain GiveAway dari Yanmieonline.com Dan Ihosterz.com

Assalamualaikum Semua

Kali ni nak join contest pula,sesekali layan contest macam ni memang best.Contest ni dari blog Kak Yan.Hadiahnya pun menarik juga,iaitu 5 domain percuma untuk diberikan kepada pembaca blog bagi memeriahkan dunia blogging katanya.

Bagi anda yang betul-betul serius untuk berblogging atau menjadikan blogging sebagai salah satu medium untuk menjana pendapatan, jelas sekali Blogspot tidak sesuai untuk anda. Walaupun Blogspot digemari ramai,pada pendapat saya ialah golongan mereka yang berblogging menggunakan blogspot ini tidak bersifat serius dan blog sekadar untuk “suka-suka”.

Dengan mempunyai domain dot com sendiri seperti wazy84.com dan sebagainya, anda mempunyai kebebasan mengubahsuai blog anda mengikut citarasa tersendiri dimana ia tidak dapat dilakukan jika anda menggunakan servis percuma seperti Blogspot.

Cara untuk sertai contest ni adalah dengan LIKE terlebih dahulu di fan pages yanmieonline di facebook iaitu http://www.facebook.com/yanmieonlinedotcom dan kongsikan link entry rakan-rakan di wall fan page serta diruang komen blog yanmieoline.com

Di akhir entry korang jangan lupa untuk memasukkan link penaja GiveAway ini.

”Domain GiveAway Yanmieonline.com ini di taja bersama Ihosterz.com dan Cikmin.com

3 Pemenang akan di pilih menggunakan Random.org.

2 Orang lagi pemenang berdasarkan entry yang paling kreatif tak kira cerita pasal GiveAway ini atau pun apa-apa tentang blog yanmieonline.com

Dan yang ini update terbaru tentang hadiah iaitu :-

RM 20 x 2 untuk pemenang entry kreatif sumbangan Cikmin.com

”Domain GiveAway Yanmieonline.com ini di taja bersama Ihosterz.com dan Cikmin.com

Comments

  1. Hey! This is my first comment here so I just wanted to give
    a quick shout out and tell you I truly enjoy reading your posts.
    Can you recommend any other blogs/websites/forums that
    cover the same topics? Thanks for your time!
    Power Lead Snatcher 2 recently posted..Power Lead Snatcher 2My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest