E-Book Komputer Saya.Com

Assalamualaikum Semua

Hari ni nak tolong promosi sebuah e-book yang pada pandangan saya amat sesuai untuk digunakan oleh semua golongan.

Macam mana perkembangan bisnes rakan-rakan sekarang?Harap-harap membanggakan..Saya tahu 2 3 hari ni anda tengah berserabut berfikir pasal duit..tak apa

Apa? tak dapat apa-apa hasil lagi?
Mm..tak mengapa, mungkin rakan-rakan masih blur lagi..

Kenapa saya cakap takan-rakansekalian blur?

Kerana saya berpendapat rakan-rakan sekalian telah terlebih informasi, tak tahu nak mulakan yang mana..tengok adsense nak buat, tengok affiliate pun nak buat, tengok Click Bank pun nak buat jugak..
Inilah akibatnya kalau terlalu membaca benda yang berjela-jela panjangnya, tetapi isi hanya sedikit..

Kalau nak kira modal, memang beratus malah beribu untuk dihabiskan membeli ebook-ebook untuk semua jenis model bisnes yang ada sekarang..Kalau rakan-rakan “ushar” kat internet tu, busuk-busuk harga untuk satu ebook punRM30..itu kira nasib baik, kalau standard mahu menjangkau RM50 ke atas..SATU NICHE sahaja!!

Tetapi tahukah rakan-rakan ada sebuah ebook yang menggabungkan semua Ilmu ini dengan panduan yang ringkas, padat dan tepat?

Cuba lihat senarai kat bawah ni :-

ILMU BISNES

  • Cara bina blog dengan blogspot PERCUMA
  • Rahsia blog yang anda tidak tahu
  • Cerita tentang domain/hosting
  • Cara nak cari domain dan hosting free
  • Cara upload file ke webhosting dengan cepat
  • Cara buat form online di laman web anda
  • Membuat chat box supaya rakan-rakn boleh borak kat laman web anda
  • Addon dan widget untuk laman web
  • Program-program yang tidak memerlukan modal tetapi memberi anda pendapatan lumayan. Ditunjukkan langkah-langkah lengkap sekali
  • Dan banyak lagi…..

Cuba anda bayangkan berapa nilai semua ilmu kat atas ni..Kalau anda serach pada google,
panduan nak buat form sahaja dah RM20, apatah lagi lain-lain panduan..

Ada lagi..

ILMU PROMOSI

  • Rahsia promosi
  • Senarai yahoo groups dan google groups
  • Senarai laman-laman promosi percuma
  • Rahsia dan trick untung promosi di berita harian
  • Cara hantar email ke beribu manusia dengan pantas
  • Menjana 1 juta trafik ke laman anda
  • Banyak lagi….


ILMU PENGGODAM (HACKERS)-Anda pasti terhibur!!

  • Crack wireless bangunan/jiran anda/sekolah/kedai atau dimana sahaja..anda boleh berinternet dengan percuma..
  • Menjana no kad kredit dan pengesahannya dengan mudah
  • IRC Backdoor – buat lawak dan kawal komputer sesiapa sahaja melalui command IRC..Tak percaya? Betul
  • Membina Tojan + Program Trojan + Cara Mengawal Komputer Mangsa dan Cara mengenalinya..
  • Membina Tojan + Program Trojan + Cara Mengawal Komputer Mangsa dan Cara mengenalinya..
  • Melajukan bandwith internet anda tanpa software dan pastinya percuma
  • Mencipta sms palsu kepada diri sendri atau kepada kawan2
  • Langkah-langkah melayari internet dengan percuma menggunakan simcard celcom 3G
  • Memecah password di dalam komputer
  • Memecahkan passwrod sreamyx
  • Cara membuatkan Window XP anda Genuie
  • Cara Mendapatkan produk key dalam Window..Hanya 1 klik sahaja. Sesuai jika produk key hilang dan mahu format komputer semula
  • Mendapatkan password YM, Window Live Mesengger dan lain-lain password di dalam komputer anda. Anda akan dapat lihat -semua password ahl keluarga atau rakan anda
  • Mendapatkan password wireless yang pernah ada didalam laptop anda
  • Membuat Simple DOS Attack untuk mengenakan rakan anda yang mempunyai LAN website seperti di kolej dan universiti
  • Menghapuskan jejak dan log anda dengan mudah
  • Membersih dan mengemaskini komputer dengan mudah serta percuma.
  • Dan banyak lagi..

Saya tidak hairan mengapa sejak dari dulu Sudara Buani (penerbit ebook ini) tidak pernah putus-putus  mengiklankan ebook beliau ini  di bharian.com.my kerana sambutan yang diterima sangat menggalakan..

Ebook ini terlalu bernilai bagi saya dan ilmunya cukup berguna..Semua sekali ada di dalam ni

Bagi saya tak perlu rakan-rakan menghabiskan beribu-ribu ringgit untuk mendapatkan semua ilmu-ilmu diatas..
Semua sudah di”package”kan menjadi satu..mudah bukan?

Lawati Sekarang Di Sini

Atau Klik Banner Di bawah

Semoga rakan-rakan sekalian berjaya

Comments

  1. c – DNA microarray analysis of geneexpression
    profiles in human fibroblast cells irradiated with red light.
    So, concentrate on getting the timing down and just hitting the ball
    straight. Clients shouldn’t be surprised to find that some focus is put on this area first, before moving to
    the actual site of the condition.
    tennis elbow recently posted..tennis elbowMy Profile

  2. Eνery time ѡе eat, oսr body is in thhe process of burning
    calories սpon digesting food and absorbing its nutrients.
    Аn estimated 300,000 deaths ɑ үear are attributed tо
    diabetes, stroke, ɑnd heart disease. s а powerful antioxidant, ѡhich boosts the metabolism аnd burns fat.
    loose weight recently posted..loose weightMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest