GiveAway Domain by KhaiZarien.com

Assalamualaikum semua

Kali ni aku join sekali lagi giveaway Domain dari blog KhaiZarien.com setelah ditag oleh cik Adele

Syok juga dapat join sekali lagi Giveaway ni,sambil layan blog dapat la memeriahkan suasana pertandingan.

Untuk sertai GiveAway Domain by KhaiZarien.com ni korang kena letak sekali gambar paling sopan,dan ini gambar dari saya,mesti cik KhaiZarien dah kenal saya ni kan ,hehehe

Dan 5 blogger yang saya tag adalah :-

  • Nine

Syarat-syarat untuk menyertai GiveAway Domain by KhaiZarien.com ialah :-

1. Letakkan tajuk Entry seperti berikut –>> GiveAway Domain by KhaiZarien.com

2. Letakkan banner di atas di entry anda & link kan semula ke entry ini.

3. Letakkan gambar anda yang paling SOPAN di entry anda sendiri. –>> bertujuan supaya aku sendiri kenal siapa pembaca yang rajin menjenguk di sini. nati bile jumpe takde la alasan x cam la ape la kan…

4. sila Tag 5 blogger lain

Pemenang akan di kira secara random menggunakan random.org…. kire adil lah kan? so ape tunggu lagi,,bukan senang orang nak bagi domain free nie… Tarikh tutup penyertaan adalah pada 28.12.10 jam 11.59pm…

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest