Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Kali ni yang ke-4 join contest yang berhadiahkan domain iaitu Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass.Hadiah untuk Giveaway ni ialah DOMAIN bernilai RM 31.60 daripada NET KL.

Hadiah adalah sumbangan dari :

Cara untuk join Giveaway ni :-

  • Jangan lupa letak BANNER dalam entry
  • Tulis kenapa anda ingin DOMAIN itu? Kalau dah ada domain sila bagi tahu, bila domain korang akan tamat?
  • Tag 3 orang jer
  • Pemenang dikira berdasarkan cabutan BERTUAH! (nombor akan diberi selepas link diberi)

Hadiah-hadiahnya seperti berikut :

Pertama : Domain baru @ diperbaharui + 20 keping FOOT DETOX
Kedua : Domain baru @ diperbaharui + 16 keping FOOT DETOX
Ketiga : Domain baru @ diperbaharui + 8 keping FOOT DETOX

Saguhati 1 : 4 x Voucher McD bernilai RM10.00 + 6 keping FOOT DETOX
Saguhati 2 : 3 x DrinKlip bernilai RM10.00 + 6 keping FOOT DETOX

  • Kalau dah ada domain sendiri, kira RENEW jer ikut time expired dengan cara bank in duit pada tamat domain sendiri.
  • 3 Pemenang utama + Saguhati akan di undi berdasarkan RANDOM.ORG
  • Sepanjang berlangsung peraduan, akan di adakan 2 kali cabutan bertuah untuk penghantaran link antara 4 – 19 Disember dan 20 – 4 Januari 2011
  • Cabutan bertuah berupa HADIAH MISTERI untuk 1 nombor yang bertuah berdasarkan RANDOM.ORG

Kenapa Saya ingin DOMAIN ni :-

Seperti yang dilakukan oleh rakan-rakan blogger yang lain,saya juga ingin menambah blog untuk memeriahkan lagi suasana blogging.Teringin nak buat photoblog jika rezeki mendapat hadiah domain tu.

Jika diberi peluang untuk RENEW domain sedia ada ni,domain blog saya akan tamat pada bulan Disember 2011

Ni pula rakan-rakan yang saya tag :-

Peraduan berlangsung dari : 4 Disember 2010 -4 Januari 2011

Keputusan : 10 Januri 2011

P/S : Untuk maklumat lanjut,boleh ke blog beliau di sini

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest