Kelambu Moden Untuk Dijual

Assalamualaikum…

Kali ni aku nak tolong promote Kelambu Moden dari bro Halmy.Berbaloi juga kalau beli Kelambu Moden ni,dah namanya pun moden,jadi nak guna pun amat mudah sekali.

Keterangan: Kelambu + sarung (bag)
Size: Queen (180 X 200), satu pintu berzip.

Kegunaan:

  • kelambu untuk katil bersaiz queen.
  • boleh guna dimana-mana ruang dalam rumah tanpa perlu gantung, menebuk dinding, tak perlu guna tali.
  • sesuai untuk ibu yg baru lepas bersalin. ibu dan baby boleh masuk sekali dlm kelambu ni.
  • untuk balik kampung, berkelah, masuk kebun.
  • sesuai dgn org yg ade lelah atau asma atau yg alah dgn asap ubat nyamuk.
  • boleh juga buat tempat baby dan anak kecil bermain, kelambu ni ada pintu yg berzip utk elakkan budak kecil keluar.

Kelebihan:

  • senang dibawa kemana-mana, saiz yg kecil dan nipis apabila di lipat. disertakan sekali dgn bag utk menyimpannya.
  • senang dibuka dan senang disimpan.
  • nak basuh pun mudah. rendam je dalam besen. tak bergumpal2 dan berpintal2 mcm kelambu biasa.
  • kelambu ni bertutup sepenuhnya termasuklah bahagian bawah (ala2 khemah). jadi budak2 tak boleh memboloskan diri keluar dan juga bg org dewasa yg tidur buas tu tak delah terkeluar dr kelambu ni pd esok paginya.

Harga:

  • Queen 1 pintu = RM55.00 ~
  • Queen 2 pintu = RM65.00 ~
  • King 2 pintu = RM65.00 ~

**utk queen 1 pintu> 1set = RM55, 2set = RM100, 3set = RM150 dan + RM50 utk setiap set berikutnya.

**
utk kelambu 2 pintu (queen/king)> 1set = RM65, 2set = RM120, 3set = RM180 dan + RM60 utk setiap set berikutnya.
(bagi belian 10 unit dah keatas, beliau akan bg harga borong).

 

Penghantaran:


  • PERCUMA utk seluruh semenanjung Malaysia. hantar guna Nationwide Express. (1-3 hari utk sampai)
  • Percuma penghantaran ke Sabah & Serawak, hantar guna Pos Parcel (7 hari utk sampai). atau boleh tambah RM5 / unit utk penghantaran guna Nationwide express (3-4 hari utk sampai).

Cara bayaran:

Maybank2u, CIMB, Hong Leong Bank, Affin Bank, BSN, Public Bank.
beliau juga terima bayaran melalui PayPal (Master Card / Visa).
(Boleh pilih salah satu bank berikut utk buat bayaran, nanti beliau akan bg no. akaun)sila rujuk di facebook beliau di sini

Tempoh bayaran adalah 3 hari selepas buat tempahan, atau 40% deposit untuk beliau simpan barang lebih dari 3 hari.

Penghantaran di buat setiap hari, kecuali Sabtu dan Ahad.
Bayaran terakhir diterima setakat pukul 3.30PM (utk penghantaran pada hari yg sama).
Bagi pelanggan yang buat bayaran selepas itu, barang mereka akan dihantar pada hari penghantaran berikutnya.

Manakala penghantaran yg dibuat pada hari jumaat, barang akan sampai kpd pelanggan pada hari Sabtu bagi kawasan Bandar dan Isnin bagi kawasan Luar Bandar (Nationwide beroperasi separuh hari pada Sabtu). Tempoh masa yg dinyatakan adalah anggaran, berdasarkan dari penghantaran yg pernah di buat sebelum ini.

Bagi pelanggan yang alamat penghantarannya ke Sabah dan Sarawak, penghantaran beliau akan buat menggunakan POS Malaysia e-Parcel (berdaftar), barang akan sampai lebih kurang dlm masa 7 hari bekerja.
Beliau akan cuba sedaya upaya untuk mempercepatkan penghantaran, namun ia di luar kawalan beliau selepas barang diserahkan kepada pihak currier service (Nationwide Express) / Pejabat Pos.
Beliau juga akan maklumkan kepada pelanggan no. tracking ID dan website tracking selepas buat penghantaran.

Anda boleh hubungi beliau guna no. ini 010-7938870
Terima Kasih.
Halmy

P/S : Jika Anda membuat pembelian dari blog saya,sila nyatakan sertakan sekali Kod ini Kelambu Moden Dari Wazy84.com semasa membuat pembayaran

Comments

  1. 190701 245411Hi there! Nice stuff, please do tell me when you finally post something like this! 825889

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest