Nak Menang SmartPhone Blackberry Curve ?

Assalamualaikum Semua

Klik Gambar Untuk Maklumat Pertandingan

Hari ni aku nak promote Contest Nak Menang SmartPhone Blackberry Curve ? wahh bila tengok tajuk je mesti best kan.Ok tanpa membuang masa jom kita baca sampai habis syarat-syarat contest ni.

Syarat-syarat Pertandingan

1. Pertandingan ini terbuka kepada seluruh warga Malaysia pada semua peringkat umur.

2. Cabaran ini berlangsung selama 3 bulan sahaja dari 1/10/2010 – 31/12/2010.

3. Peserta TIDAK DIMESTIKAN membeli apa-apa produk untuk melayakkan menyertai pertandingan ini.

4. Peserta MESTILAH memberikan kupon percuma ini kepada kenalan, saudara-mara dan sesiapa sahaja namun TIDAK DIBENARKAN melakukan SPAM

5. Hanya Peserta yang mendapat sebaran LEBIH 3000 “klik” keatas sahaja yang akan layak memenangi hadiah utama.Maksimum RM 350.00 wang tunai.

6. Jika TIADA atau TIDAK cukup 3000 “klik” peserta layak sekadar memenangi Hadiah Tempat Pertama sahaja.Maksimum RM 250.00 wang tunai.

7. Hadiah Saguhati ! 5 Peserta yang menyertai akan tetap memenangi komisen yang terhasil melalui “uniq referral link ” yang terhasil dengan syarat MESTILAH memperolehi minima 500 orang yang “klik” melalui “uniq referral link” beliau.Maksimum RM 50.00 wang tunai.

8. Peserta yang menang akan di maklumkan melalui panggilan telefon sahaja.

9. Kami berhak memaparkan nama & wajah pemenang- pemenang untuk tujuan hebahan dan promosi.

10. Keputusan kami adalah muktamad dan pihak kami berhak memindanya tanpa sebarang notis.

Cabaran Ini akan belangsung selama 3 Bulan bermula hari ini sehingga hujung tahun 2010. Tarikh tutup ialah pada 31/12/2010.

Hadiah Contest

1 X Hadiah Utama ( LEBIH 3000 orang terbanyak )

Handphone BlackBerry Curve + Tajaan Produk Majlis(300 pax) + Komisen Perklik Maksimum RM 350.00 Wang Tunai + Karikatur Wajah anda percuma + T-shirt Ekslusif kugeeku

Atau

1 X Hadiah Tempat Pertama ( KURANG 3000 orang tertinggi)

Tajaan Produk Majlis( 300 pax) + Komisen Perklik Maksimum RM 250.00 Wang Tunai + Karikatur Wajah anda Percuma + T-shirt Ekslusif kugeeku

1 X Hadiah untuk Pemenang Tempat Ke-2

Tajaan Produk Majlis (150pax )+ Komisen Perklik Maksimum RM 150.00 + Karikatur Wajah anda Percuma + T-shirt Ekslusif kugeeku

5 X Hadiah Saguhati (Minimum 500 klik)

Komisen Perklik Maksimum RM 50.00 Wang Tunai + T-Shirt Ekslusif kugeeku

Cara nak sertai,

1. Daftar Kupon Percuma Di Sini, untuk menebus kupon.

2. Sebarkan kupon percuma ini – Perkara ini hanya akan berlaku sekiranya anda telah mendaftar dan mempromosikan “Uniq Refferal Link” yang ada di akaun khas anda.

3. Untuk keterangan lanjut ,boleh klik kupon di bawah ni

Kupon Percuma kugeeku

P/S : Jom kita meriahkan lagi contest ni,hadiah-hadiahnya pun menarik,jadi apa tunggu lagi ,jom la join

P/SS : Saya dapat tahu contest ni dari Nine

Comments

  1. I think the admin of this web site is actually working hard for his
    web page, for the reason that here every material is quality based data.
    9gag recently posted..9gagMy Profile

  2. 922549 433673Id always want to be update on new blog posts on this internet site , bookmarked ! . 368625

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest