Penatnya Bekerja

Salam..

pada hari ni banyak tul keje aku ,adeh 5 pc kene format sekali gus,huhuhu
nak tak nak kene cuba siapkan juga maklumlah kat sini aku sorang je kuli pekerja.Lagi pun lusa 23/12 ni aku dah start ponteng cuti selama 5 hari .Ko nak kemana tu Wazy ? heheeh aku nak bertolak ke Kedah untuk menghadiri majlis perkahwinan sepupu aku kat sana pada 26/12 ni,so kene la bertolak awal.Mesti banyak benda yang kene tolong.Al maklumlah majlis perkahwinan kan .

Berbalik kepada tajuk entri kali ni,Kalau berehatbekerja memang la tak lari dari penat,letih dan seangkatan dengannnya.Mana taknya kerja aku ni dah dikategorikan teruk jugak la,masuk kerja pukul 9.00 pagi balik lak pukul 7 malam then sambung lik kerja pukul 8.00 malam sampai la dah tak de customer,huhuhu paling lewat aku balik pukul 3 pagi woo.Yang tak syok nya keje aku 7 hari seminggu.Kalau nak ponteng off day payah la jugak…isk isk isk.

Kadang-kadang jeles gak aku tengok member-member lain dapat bercuti ,adoiii bila la aku nak merasa macam tu ek ,sabar je la.

Sampai kat sini dulu yer aku update blog ni,kalau ade masa kang kau update lagi,take care all

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest