Permainan AntiStress

Salam semua…

Hari ini di kala kebosanan sewaktu di pejabat,stress memanjang,aku bukak file lama terjumpa pula Permainan AntiStress.Boleh layan gak game flash ni,gerenti boleh hilang stress selepas dimakin hamun boss/ pensayarah dan sebagainya.Pesanan penaja,permainan ni mungkin ganas dan tidak sesuai untuk kanak-kanak di bawah umur 5 tahun tanpa pengawasan ibubapa.

Jom kita lihat macam mana permainan AntiStress ni :-

Untuk memulakan permainan ni senang je,hanya klik icon AntiStress dan korang dapat lihat seperti gambar di atas.Boleh juga bayangkan orang di dalam permainan ni boss,pensyarah,bapak mertua dan sesiapa je la

Gambar di atas ni kita boleh gunakan penumbuk,hehe

Kesian kan kena tumbuk,isk isk isk ,ikut je anak panah tu yer

Haaa ni pula guna blackjack,nampak kejam,tapi ni cuma permainan je

Ni pula guna kaki,atau lebih garang lagi penyepak

Guna kayu besbol,korang klik je kat anak panah tu,pukul sampai K.O (level merah sampai habis)

Ok,yang ni dah pulih kembali,klik je kat gambar ubat tu

Amacam ?? best tak permainan ni ? boleh la hilangkan stress atau angin satu badan dengan boss atau sebagainya.

Kat mana nak cari permainan ni ? hehehe tak payah susah-sasah,korang klik je kat sini

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest