Roll.Back.Rx.pro.9.0

salam semua,

kali ni aku nak share satu software Roll.Back.Rx.pro.9.0 yang agak bagus untuk mereka yang bekerja sebagai juruteknik komputer tak kira di sekolah,pejabat dan cyber cafe.

Roll.Back.Rx.pro.9.0 ni berfungsi untuk restore komputer korang kembali seperti yang asal jika di serang virus/malware.Tak lupa juga jika system komputer lumpuh atau crash.

Cara Installation

1. Next..
2. Next..
3. Some setup might have update since you purchase you copy…
( click no, skip this step )
4. Select the type of setup..
( click custom )
5*. a) username -> ikut suka..
b) company name -> x buh pun xpe
c) Product id -> click demo
* Atau pun click demo je..pastu click next
6. Multi boot system -> this comp not..
7. Set pass -> require pass ( ikut suka ) hehe..
8. Select partition -> click memane partition yg nak RollBack
9. Next.. sampai restart..

Selepas restart

1. Activate click without internet
2. Click activate nanti kuar id product and id activation
3. Kena patch dulu sebelom masukkan id dedua ni..
4. Click keygen and click patch
5. Patch cari folder lam program file “shiled” kat folder lang..
( patch sucsessfully ) <-- nanti kuar kat keygen tu 6. Copy id product N id activation tu lam keygen.. pastu paste.. click generate.. 7. Generate copy serial buh lam kotak activate key nye RollBack.. pastu activate.. pastu restart.. huuhu.. Cara-cara setting

1. Click snapshoot
and set name folder and descrip ( contoh aku nye name “petra” )
a) tick kat locked..
2. Pastikan access task enable
3. Scheduled task click..
a) select task -> Restore System
b) Schedule Type -> Restart
c) Do not RollBack x yah tick..
d) RollBack Setting -> ( folder yg ko set masa Snapshot tu.. contoh aku nye folder
name “petra”
e) buat about other snapshot -> Remove all other unlock ( lihat contoh Schedule nye pic setting
4. Setting no2 tu ko cume ubah Logoff je klick tu je yg len same..
5.
a) Program setting -> tick yg mane ko rase nak tick.. ( contoh aku nye.. aku tick kotak 1 je )
b) advance setting -> ( contoh ko tgk pic Roll Back set..)
6. Click RollBack System -> ( take a snapshot of current system.. xyah tick)
7. Next.. sampai dia suh restart balik
8. done!

Boleh Download Di Sini

Cara Untuk Install Boleh Dowload di Sini

P/s : Terima Kasih kepada bro Mizue yang memperkenalkan kepada aku software ni

P/s 2: Saya Menggunakan Software ni di platform Windows XP

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest