Selamat Datang Ke Wazy84.com

Assalamualaikum semua…

Alhamdulillah…bersyukur aku ke hadrat Ilahi kerana diberi kesempatan untuk menulis di blog baru ni..hehehe.Serba sedikit aku akan cuba mengisi dan mengubahsuai apa yang patut di blog ni .Dari pengalaman berblog ni aku bermula di landasan wordpress percuma,Korang boleh tengok di sini,kemudian aku menggunakan domain dan hosting percuma,blog tersebut boleh di lihat di sini.Bermula dari situ la aku mula mengenali ramai blogger.Kebnayakkan mereka semua peramah dan sudi membantu antara satu sama lain.haa anatar list-list blogger tu korang boleh juga lihat di sini

Jutaan terima kasih aku ucapkan kepada SepakuHosting kerana menawarkan perkhidmatan domain dan hosting untuk blog ni.Aku memilih SepakuHosting apabila selesai membuat survey di kalangan rakan-rakan blogger yang juga menggunakan perkhidmatan dari SepakuHosting.Harganya pun boleh tahan hehe…

Tidak lupa juga , Aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Nine (yang sudi borak dengan aku tentang plug in,coding serta tips di dalam wordpress ni),Cik Aina(Pengunjung awal di blog ni),Roslan Nazri (sudi menolong aku untuk memilih theme-theme yang begitu menarik,bagi aku pilih yer lan hehehe),Azizan dan Ezany ( dua orang yang peramah dan suka membuat lawak  ),Ultraman_88 (Antara pengomen yang mula-mula aku perkenalkan blog ni),Dilot (Pengunjung awal masa aku baru-baru setup blog ni)Dan tak lupa juga la kepada rakan -rakan blogger lain  yang aku tak sebut di sini.Nantikan kemunculan  atikel terbaru yer

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest