1-11-11

Assalamualaikum

Alhamdulillah,dah pun masuk ke bulan November 2011,diharapkan ianya dapat menjadi permulaan baru untuk semua rakan-rakan sekalian.Mungkin masing-masing telah memasang niat untuk bekerja dengan lebih keras lagi untuk mencapai matlamat yang dituju dan diharapkan ianya dapat direalisasikan seiring dengan perkembangan serta cabaran yang semakin hebat ini.

Pejam celik pejam celik,hampir masuk ke tahun ke dua blog ni bertapak di arena blogging dan ramai juga telah saya kenali dari blog sama ada dari blogwalking,laman sosial media dan sebagainya.Apa ayng penting,korang semua memang terbaik!!.

Ok..berbalik kepada tajuk hari ni,1-11-11 adalah nombor yang sungguh cantik dan jarang ditemui.Insya Allah,blog ni akan “Rebranding” dari segi theme dan penulisan untuk menantapkan lagi pengisian dan informasi untuk semua pembaca dan saya akan cuba mengikut panduan di 10 Elemen Rekabentuk Yang Digunakan Oleh Blog-Blog Popular Malaysia.Oleh itu jika ada sebarang komen dan cadangan,boleh la ke sini.Jika ada yang ingin menjadi penulis jemputan,boleh ke sini untuk berhubung dengan saya.

Lama jugak la tak buat ulasan tentang blog pada bulan lepas untuk menghargai rakan-rakan blogger yang peramah,jadi untuk tidak melengahkan masa,jom kita baca sampai habis entri ni.

[Read more…]

Pin It on Pinterest