S2FwaWxsYS1NZXJpbmR1IFRhbnBhIEthdGE=

S2FwaWxsYS1NZXJpbmR1IFRhbnBhIEthdGE=

RGlrYXVsYWggWWFuZyBrdSBTYXlhbmc=
RGlrYXVsYWggWWFuZyBrdSBSaW5kdQ==
U2VnZW5hcCBSdWFuZ2t1IFRlcmJheWFuZw==
V2FqYWhtdSBEaSBJbmdhdGFu

SGFydW1ueWEgSGFydW0gQ2ludGE=
U2VtYWRpIERhbGFtIEppd2E=
TWVuZ2FwYSBha3UgWWFuZyBUZXJhc2E=
TWVyaW5kdSBUYW5wYSBLYXRh

a3UgUHVqYSBCdW5nYSBMYXJhbmdhbg==
S3VudHVtLWt1bnR1bSBZYW5nIEJlcnNlcmk=
S2Vsb3BhayBHdWd1cm55YSBCZXJkZXJhaQ==
U3VuZ2d1aCBrdSBQaWx1
UGlsdSBEaSBIYXRp
Q2ludGFrdSBTZW1haSBTdWRhaCBCZXJidW5nYQ==
VGFra3UgTWlsaWtp

U2FtcGFpIEhhdGkgRW5na2F1IEtoaWFuYXRp
UmFzYSBDaW50YSBCZXJ1YmFoIER1c3Rh
VGFrIFNlZGlraXQgS2F1IFJhc2EgQmVyZG9zYQ==
U2VkYW5na2FuIGt1IFBlZGloIEx1a2E=
RGloaXJpcyBTZW1iaWx1IEJpc2E=
S2F0YW11IGt1IEhhbnlh
DQpUZW1hbiBCaWFzYQ==

UC9zIDoga2VwYWRhIHJha2FuLXJha2FuIHlhbmcgYm9sZWggdGVyamVtYWhrYW4ga29kIG5pLGhh
cmFwIGphbmdhbiBsZXRhayBrYXQgcnVhbmcga29tZW4geWVyLGFrdSBzZWthZGFyIG5hayBsdWFo
a2FuIHBlcmFzYWFuIGplIG5pLGppd2Ega2FjYXUgbnllciBwYXNhbCxoZWhlaGU=

Cabaran Copy & Menang

Assalamualaikum semua…

Hari ni aku tergerak nak join Cabaran Copy & Menang yang dianjurkan oleh Raja Kamil.

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player!!

Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

Maklumat Hadiah :

MP3 Player ini sangat funky.
Berkapasiti 2 GB
Amat ringan.
Comel.

Tarikh tutup penyertaan :

31 Julai 2010

P/s : Menarik bukan ? jom sertai sekarang,jangan lepaskan peluang ini.

Terima Kasih Nuffnang Part 2

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Agak lama aku tak update blog ni,maybe dah bersawang sangat kot.Jadi hari ni aku nak berkongsi dengan korang semua,Sebagaimana entri aku yang terdahulu iaitu Terima Kasih Nuffnang 3 hari lepas aku telah mendapat surat cinta dari Nuffnang dan semestinya aku telah mendapat cek sekali.Di sampul surat tersebut ada label HSBC.Alhamdulillah,walaupun tak seberapa,tetapi cukup la untuk balik modal segala penat lelah yang aku habiskan bersama blog ni.

[Read more…]

Aku Kembali

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Hai semua,apa khabar,lama juga aku tak update blog kesayangan ni,lebih kurang seminggu camtu la.Mintak maaf sangat-sangat kerana aku menghadapi masalah kesihatan dan ketensionan bekerja.Namun semangat blogging tetap tidak luntur.Sebaik je aku tiba di rumah,aku terus on komputer dan bukak blog ni.So kepada rakan-rakan yang mengunjung ke blog ni,akan aku balas kunjungan korang selagi aku mampu ok.

Untuk pengetahuan korang semua,aku diserang demam panas pada pagi ahad yang lepas dan terpaksa dikejarkan ke hospital kluang,hmm kalau dah sakit tak leh la nak buat apa-apakan.Aku hanya perlu berehat di wad selama 3 hari dan hari ni baru dibenarkan pulang ke rumah.

Semasa aku duduk di wad,aku masih teringat apabila terdengar lagu yang pernah dipopularkan oleh kumpulan Raihan suatu ketika dahulu,kalau tak silap lagu ni wujud pada tahun 2001.Lagu tersebut bertajuk Raihan-Demi Masa.

[Read more…]

Pin It on Pinterest