Aina Wedding Contest

Aku menyahut seruan sahabat untuk menyertai contest dari blog cik aina .Macam Biasa gak la,aku ni kan suka blogwalking,,so sekarang ni nak join la contest ni.Jom kita lihat
Apakah hadiah perkahwinan yang paling ideal drpd kawan² untuk aina dan kenapa.?

Hadiah pertama yang aku nak bagi ialah 1 set termos,hehe mesti pelik kan ? kenapa Termos ? Haaa sebab kita boleh simpan air panas dalam termos tu,sesuai la jika berjalan jauh atau camping dan lebih-lebih lagi untuk orang yang akan berkahwin seperti cik aina ni

Manakala Hadiah ke 2 pula,pakej percutian di Pulau Pangkor.Destinasi percutian ni kira menarik juga la bag pasangan yang baru berkahwin.Sambil-sambil bercuti tu boleh la tenangkan fikiran,mandi-manda di pantai dan sebagainya.

Untuk memudahkan lagi cik aina dan pasangan bercuti di sini boleh la rujuk website di sini

Dan yang terakhir,ucapan Selamat Pengantin Baru buat Cik Aina Dan Pasangan,semoga berbahagia hingga ke anak cucu.

Pin It on Pinterest