HIDUP SEORANG BLOGGER 2

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Apa khabar rakan-rakan sekalian,diharapkan berada di dalam keadaan sihat sejahtera di samping keluarga dan blog kesayangan.Alhamdulillah dapat juga aku membuat entri ke dua untuk contest HIDUP SEORANG BLOGGER yang dianjurkan oleh Bro Denaihati

Sepertimana di entri pertama aku di sini,Pengalaman aku sebagai blogger memang banyak,terutama sekali apabila mula kenal rakan-rakan yang sekepalaminat dengan blog.So memang penuh la kegiatan seharian aku dengan blog.Dari bersembang dengan rakan-rakan blogger,blogwalking dan sebagainya.Dengan erti kata lain Makan Blog,Tidur Blog,Semuanya pasal blog la.Sehari suntuk duduk di dalam bilik menghadap komputer pun tak apa,janji puas hati apabila menghadap blog kesayangan.

Apabila blogwalking ke blog rakan-rakan blogger,memang tak dinafikan pelbagai theme dan rekabentuk blog yang ada.Jadi semakin teruja untuk mengubahsuai theme blog agar lain dari yang lain.Pernah jugak blog aku mengalami kerosakan theme akibat gatal tangan aku sendiri.tetapi itu tidak melunturkan semangat aku untuk berblogging ni.Semenjak menggunakan domain dan hosting sendiri,aku lebih teruja untuk mengedit blog ni.pelbagai rancangan aku buat untuk blog,dari segi pemilihan theme,widget dan sebagainya.Ini adalah untuk melajukan loading page dan secara tidak langsung mampu menarik pengunjung untuk datang melawat blog.

[Read more…]

Cabaran Copy & Menang

Assalamualaikum semua…

Hari ni aku tergerak nak join Cabaran Copy & Menang yang dianjurkan oleh Raja Kamil.

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player!!

Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

Maklumat Hadiah :

MP3 Player ini sangat funky.
Berkapasiti 2 GB
Amat ringan.
Comel.

Tarikh tutup penyertaan :

31 Julai 2010

P/s : Menarik bukan ? jom sertai sekarang,jangan lepaskan peluang ini.

Pin It on Pinterest