S2FwaWxsYS1NZXJpbmR1IFRhbnBhIEthdGE=

S2FwaWxsYS1NZXJpbmR1IFRhbnBhIEthdGE=

RGlrYXVsYWggWWFuZyBrdSBTYXlhbmc=
RGlrYXVsYWggWWFuZyBrdSBSaW5kdQ==
U2VnZW5hcCBSdWFuZ2t1IFRlcmJheWFuZw==
V2FqYWhtdSBEaSBJbmdhdGFu

SGFydW1ueWEgSGFydW0gQ2ludGE=
U2VtYWRpIERhbGFtIEppd2E=
TWVuZ2FwYSBha3UgWWFuZyBUZXJhc2E=
TWVyaW5kdSBUYW5wYSBLYXRh

a3UgUHVqYSBCdW5nYSBMYXJhbmdhbg==
S3VudHVtLWt1bnR1bSBZYW5nIEJlcnNlcmk=
S2Vsb3BhayBHdWd1cm55YSBCZXJkZXJhaQ==
U3VuZ2d1aCBrdSBQaWx1
UGlsdSBEaSBIYXRp
Q2ludGFrdSBTZW1haSBTdWRhaCBCZXJidW5nYQ==
VGFra3UgTWlsaWtp

U2FtcGFpIEhhdGkgRW5na2F1IEtoaWFuYXRp
UmFzYSBDaW50YSBCZXJ1YmFoIER1c3Rh
VGFrIFNlZGlraXQgS2F1IFJhc2EgQmVyZG9zYQ==
U2VkYW5na2FuIGt1IFBlZGloIEx1a2E=
RGloaXJpcyBTZW1iaWx1IEJpc2E=
S2F0YW11IGt1IEhhbnlh
DQpUZW1hbiBCaWFzYQ==

UC9zIDoga2VwYWRhIHJha2FuLXJha2FuIHlhbmcgYm9sZWggdGVyamVtYWhrYW4ga29kIG5pLGhh
cmFwIGphbmdhbiBsZXRhayBrYXQgcnVhbmcga29tZW4geWVyLGFrdSBzZWthZGFyIG5hayBsdWFo
a2FuIHBlcmFzYWFuIGplIG5pLGppd2Ega2FjYXUgbnllciBwYXNhbCxoZWhlaGU=

Aku Kembali

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Hai semua,apa khabar,lama juga aku tak update blog kesayangan ni,lebih kurang seminggu camtu la.Mintak maaf sangat-sangat kerana aku menghadapi masalah kesihatan dan ketensionan bekerja.Namun semangat blogging tetap tidak luntur.Sebaik je aku tiba di rumah,aku terus on komputer dan bukak blog ni.So kepada rakan-rakan yang mengunjung ke blog ni,akan aku balas kunjungan korang selagi aku mampu ok.

Untuk pengetahuan korang semua,aku diserang demam panas pada pagi ahad yang lepas dan terpaksa dikejarkan ke hospital kluang,hmm kalau dah sakit tak leh la nak buat apa-apakan.Aku hanya perlu berehat di wad selama 3 hari dan hari ni baru dibenarkan pulang ke rumah.

Semasa aku duduk di wad,aku masih teringat apabila terdengar lagu yang pernah dipopularkan oleh kumpulan Raihan suatu ketika dahulu,kalau tak silap lagu ni wujud pada tahun 2001.Lagu tersebut bertajuk Raihan-Demi Masa.

[Read more…]

Buffered Earnings Nuffnang Yang Pertama

Assalamulaikum semua…

Harini aku terlebih rajin pulak check akaun Nuffnang aku,Alhamdulillah dapat juga Buffered Earnings Nuffnang Yang Pertama.Lama gak aku tunggu buffered ni,ye la asyik tengok rakan-rakan blogger lain je kan yang dapat buffered ni,sekali rezeki aku pun ada.Hehe…

Aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kipas susah mati peminat blog terutama kepada rakan-rakan blogger sebab tak jemu singgah dan meberi komen serta
melalak tinggalkan pesanan di shoutbox.Tak lupa juga kepada pihak Nuffnang,jasamu tetap ku kenang 🙂

Ok kat bawah ni aku sertakan sekali printscreen buffered Earning.

Akhir kata,Terima Kasih Nuffnang

P/s : Aku sedang mencari idea untuk membuat contest untuk semua rakan-rakan blogger sebagai tanda penghargaan korang kepada blog ni.

P/s 2 : Bosan lak semakin banyak spam komen masuk kat blog ni,dah takde kerja kot,spam blog je ,isk isk isk

Streamyx Oh Streamyx Part 2

salam semua…

Hmmm lama dah aku tak dapat online,seminggu lak tu,mesti korang semua tercari-cari aku kan ? Ok la,cmtu aku nak ceritakan kemana aku menghilang selama seminggu ni.Seperti entri yang bertajuk Streamyx Oh Streamyx,aku teramat tension tahap cipan gaban z.Ye la cyber cafe tanpa internet ,pehhh seksa woo.Dah la kene menjawab je dengan pelanggan,ada yang memaki hamun aku,tapi aku duk rileks je la,bukan salah aku internet xde ni.

Ok kat sini aku selitkan juga diari aku tanpa internet di tempat bekerja :-

7 Mac 2010 (Ahad)

Aku masuk bekerja pada sebelah malam,alangkah terkejutnya aku apabila semua pc tak dapat connections internet,time tu jugak aku buat laporan kat TM menggunakan talian 100.Nak tak nak aku sabar je la.Malam tu aku tutup kedai awal.

8 Mac 2010 (Isnin)

Aku menunggu kedatangan Kontraktor pembaikan dari TM,lebih kurang pukul 12.30 tengah hari dorang datang,so dorang check la apa yang patut,pehh modem aku sekali rosak.hahaha kopak la macam ni.Nak tak nak aku kene tunggu gak boss aku balik jb,so leh la suruh dia belikan modem baru.Malam tu aku wat keje macam biasa je la,budak-budak datang ke cc pun hanya main game,hmm income pun sikit je dapat,cobaan …

[Read more…]

Pin It on Pinterest