Cara Backup Bookmark Di Mozilla Firefox

Assalamualaikum Semua…

Lama jugak aku tak tulis entry pasal Komputer ni hehehe (macam lama la plak)..ok la pada hari ni aku nak berkongsi cara backup bookmark di Mozilla Firefox. Mesti ramai di antara rakan-rakan yang pernah mengalami situasi komputer jam atau hang dan perlu di format secara tiba-tiba. Yang lebih menyedihkan lagi Mozilla korang ada menyimpan pelbagai bookmark link atau web kegemaran.

Dengan berpandukan dengan Mozilla Firefox versi ke 4 ni,aku akan tunjukkan cara-cara untuk membuat backup dari bookmark browser mozilla :

[Read more…]

Pin It on Pinterest