S2FwaWxsYS1NZXJpbmR1IFRhbnBhIEthdGE=

S2FwaWxsYS1NZXJpbmR1IFRhbnBhIEthdGE=

RGlrYXVsYWggWWFuZyBrdSBTYXlhbmc=
RGlrYXVsYWggWWFuZyBrdSBSaW5kdQ==
U2VnZW5hcCBSdWFuZ2t1IFRlcmJheWFuZw==
V2FqYWhtdSBEaSBJbmdhdGFu

SGFydW1ueWEgSGFydW0gQ2ludGE=
U2VtYWRpIERhbGFtIEppd2E=
TWVuZ2FwYSBha3UgWWFuZyBUZXJhc2E=
TWVyaW5kdSBUYW5wYSBLYXRh

a3UgUHVqYSBCdW5nYSBMYXJhbmdhbg==
S3VudHVtLWt1bnR1bSBZYW5nIEJlcnNlcmk=
S2Vsb3BhayBHdWd1cm55YSBCZXJkZXJhaQ==
U3VuZ2d1aCBrdSBQaWx1
UGlsdSBEaSBIYXRp
Q2ludGFrdSBTZW1haSBTdWRhaCBCZXJidW5nYQ==
VGFra3UgTWlsaWtp

U2FtcGFpIEhhdGkgRW5na2F1IEtoaWFuYXRp
UmFzYSBDaW50YSBCZXJ1YmFoIER1c3Rh
VGFrIFNlZGlraXQgS2F1IFJhc2EgQmVyZG9zYQ==
U2VkYW5na2FuIGt1IFBlZGloIEx1a2E=
RGloaXJpcyBTZW1iaWx1IEJpc2E=
S2F0YW11IGt1IEhhbnlh
DQpUZW1hbiBCaWFzYQ==

UC9zIDoga2VwYWRhIHJha2FuLXJha2FuIHlhbmcgYm9sZWggdGVyamVtYWhrYW4ga29kIG5pLGhh
cmFwIGphbmdhbiBsZXRhayBrYXQgcnVhbmcga29tZW4geWVyLGFrdSBzZWthZGFyIG5hayBsdWFo
a2FuIHBlcmFzYWFuIGplIG5pLGppd2Ega2FjYXUgbnllciBwYXNhbCxoZWhlaGU=

Buffered Earnings Nuffnang Yang Pertama

Assalamulaikum semua…

Harini aku terlebih rajin pulak check akaun Nuffnang aku,Alhamdulillah dapat juga Buffered Earnings Nuffnang Yang Pertama.Lama gak aku tunggu buffered ni,ye la asyik tengok rakan-rakan blogger lain je kan yang dapat buffered ni,sekali rezeki aku pun ada.Hehe…

Aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kipas susah mati peminat blog terutama kepada rakan-rakan blogger sebab tak jemu singgah dan meberi komen serta
melalak tinggalkan pesanan di shoutbox.Tak lupa juga kepada pihak Nuffnang,jasamu tetap ku kenang 🙂

Ok kat bawah ni aku sertakan sekali printscreen buffered Earning.

Akhir kata,Terima Kasih Nuffnang

P/s : Aku sedang mencari idea untuk membuat contest untuk semua rakan-rakan blogger sebagai tanda penghargaan korang kepada blog ni.

P/s 2 : Bosan lak semakin banyak spam komen masuk kat blog ni,dah takde kerja kot,spam blog je ,isk isk isk

[Khas] Blogger We Care – Adik Ammar

Assalamualaikum wbt..

Sekali lagi atas rasa tanggungjawab sesama insan, saya rasa terpanggil sekali lagi untuk meneruskan kempen Blogger We Care. Kali ini kita mempunyai kesempatan untuk membantu adik Ammar yang menghidapi penyakit jantung (PDA) sedangkan adik ini baru berusia 2 tahun!

Boleh hayati kisah ini lebih lanjut di blog Puan Asmaniza : Ammar Oh Ammar

Setiap blog yang meletakkan ribbon di atas akan menjana RM1 kepada
Adik Ammar

Sesi Persekolahan Bermula

Salam..

Pada hari ini 4 Januari 2010 bermulalah episod ke alam persekolahan ,Kepada ibu bapa atau rakan-rakan yang mempunyai anak tak kira la masuk ke tadika atau darjah satu,mesti harini paling sibuk kan ? .Mana tak nya kene temankan anak ke kelas masing-masing kerana bimbang anak tu menangis atau takut untuk bertemu dengan rakan-rakan baru serta guru.Dengan segak berpakaian uniform sekolah serta bergaya dengan kasut baru pulak tu hehe ,mesti ada di kalangan anak-anak rakan-rakan sekalian teruja atau tidak sabar untuk memasuki alam persekolahan.

Photobucket

Sebagai pelapis dan juga harapan anak-anak bangsa ,saya percaya dengan berkat didikan selama berada di dalam keluarga Insya Allah mana tahu satu hari nanti anak rakan-rakan sekalian menjadi seorang doktor atau pun peguam .Korang boleh berbangga denga anak -anak pada masa tu 🙂

Pin It on Pinterest