E-Book Komputer Saya.Com

Assalamualaikum Semua

Hari ni nak tolong promosi sebuah e-book yang pada pandangan saya amat sesuai untuk digunakan oleh semua golongan.

Macam mana perkembangan bisnes rakan-rakan sekarang?Harap-harap membanggakan..Saya tahu 2 3 hari ni anda tengah berserabut berfikir pasal duit..tak apa

Apa? tak dapat apa-apa hasil lagi?
Mm..tak mengapa, mungkin rakan-rakan masih blur lagi..

Kenapa saya cakap takan-rakansekalian blur?

Kerana saya berpendapat rakan-rakan sekalian telah terlebih informasi, tak tahu nak mulakan yang mana..tengok adsense nak buat, tengok affiliate pun nak buat, tengok Click Bank pun nak buat jugak..
Inilah akibatnya kalau terlalu membaca benda yang berjela-jela panjangnya, tetapi isi hanya sedikit..

Kalau nak kira modal, memang beratus malah beribu untuk dihabiskan membeli ebook-ebook untuk semua jenis model bisnes yang ada sekarang..Kalau rakan-rakan “ushar” kat internet tu, busuk-busuk harga untuk satu ebook punRM30..itu kira nasib baik, kalau standard mahu menjangkau RM50 ke atas..SATU NICHE sahaja!!

Tetapi tahukah rakan-rakan ada sebuah ebook yang menggabungkan semua Ilmu ini dengan panduan yang ringkas, padat dan tepat?

Cuba lihat senarai kat bawah ni :-

ILMU BISNES

  • Cara bina blog dengan blogspot PERCUMA
  • Rahsia blog yang anda tidak tahu
  • Cerita tentang domain/hosting
  • Cara nak cari domain dan hosting free
  • Cara upload file ke webhosting dengan cepat
  • Cara buat form online di laman web anda
  • Membuat chat box supaya rakan-rakn boleh borak kat laman web anda
  • Addon dan widget untuk laman web
  • Program-program yang tidak memerlukan modal tetapi memberi anda pendapatan lumayan. Ditunjukkan langkah-langkah lengkap sekali
  • Dan banyak lagi…..

Cuba anda bayangkan berapa nilai semua ilmu kat atas ni..Kalau anda serach pada google,
panduan nak buat form sahaja dah RM20, apatah lagi lain-lain panduan..

Ada lagi..

[Read more…]

Pin It on Pinterest