Cabaran Copy & Menang

Assalamualaikum semua…

Hari ni aku tergerak nak join Cabaran Copy & Menang yang dianjurkan oleh Raja Kamil.

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player!!

Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

Maklumat Hadiah :

MP3 Player ini sangat funky.
Berkapasiti 2 GB
Amat ringan.
Comel.

Tarikh tutup penyertaan :

31 Julai 2010

P/s : Menarik bukan ? jom sertai sekarang,jangan lepaskan peluang ini.

Terima Kasih Nuffnang Part 2

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Agak lama aku tak update blog ni,maybe dah bersawang sangat kot.Jadi hari ni aku nak berkongsi dengan korang semua,Sebagaimana entri aku yang terdahulu iaitu Terima Kasih Nuffnang 3 hari lepas aku telah mendapat surat cinta dari Nuffnang dan semestinya aku telah mendapat cek sekali.Di sampul surat tersebut ada label HSBC.Alhamdulillah,walaupun tak seberapa,tetapi cukup la untuk balik modal segala penat lelah yang aku habiskan bersama blog ni.

[Read more…]

Product Key Explorer 2.4.2.0

Salam…

Hari ni aku terjumpa software yang agak menarik sekali,kenapa yer menarik ? Sebab software Product Key Explorer 2.4.2.0 ni dapat mencari serial keys untuk software yang korang tengah guna di komputer.

Product Key Explorer 2.4.2.0 – Cari lebih dari 500 serial keys perisian Hangat segera! Product Key Explorer 2.4.2.0 memaparkan serial keys untuk Windows, MS Office, SQL server dan lebih dari 500 produk perisian Hangat dipasang pada komputer tempatan atau remote rangkaian anda. Dalam rangka untuk memasang atau memasang semula Microsoft Office, Windows, atau software komersial lain, anda perlu mempunyai akses kepada butang siri produk (CD Key) untuk produk tersebut. Product Key Explorer memuat serial keys dari komputer rangkaian dan membolehkan untuk melindungi syarikat anda dari mempunyai perisian bajakan pada rangkaian anda. Dengan software ini anda akan dapat mengesan jumlah lesen perisian yang dipasang dalam perniagaan anda, mencari dan memulihkan serial keys produk yang hilang atau terlupa, menyimpan dan menjaga sandaran up-to-date dari semua serial keys lesen perisian di satu lokasi pusat. Software ini amat bagus untuk pentadbir rangkaian, atau perniagaan mengalami ketaatan lesen perisian. xls .Anda boleh menyimpan kunci produk sebagai Tab delimited txt file (txt)., Excel Workbook (.), Comma delimited CSV (. csv), Database Access (mdb)., Web Page (. html) atau XML Data (. xml) jumlah gambar, Cetak atau Salin ke Clipboard.

[Read more…]

Contest Hidup Untuk Memberi Dan Menangi Acer Aspire One Percuma

Assalamualaikum wbt…

Pagi tadi aku on twitter seperti biasa dan menerima tweet dari @Denaihati mengatakan beliau telah menganjurkan Contest Hidup Untuk Memberi Dan Acer Aspire One Percuma.Sempat gak aku tolong retweet.Semoga bro Denaihati dimurahkan rezeki yer.

Dulu aku juga berkesempatan untuk menyertai contest yang juga di anjurkan oleh Denaihati iaitu Hidup Berani Untuk Gagal yang mendapat sambutan hangat di kalangan rakan-rakan blogger.Memang agak menarik la contest Hidup Berani Untuk Gagal ni dulu sebab kesemua peserta contest bersaing untuk mendapat ranking tertinggi di enjin carian Google.

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru.

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan.Kepada blogger yang rajin mempromosi contest ini akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referal. Lebih banyak referalnya maka lebih besar hadiahnya.

Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4 yang sedang disandang oleh blog Denaihati.

Menarik bukan contest ni ?

Syarat-syarat penyertaan contest ini ialah :-

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi“ dari blog…

Contoh :

saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog wazy84[dot]com

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Tarikh Tutup

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest

Contest ini disponsor oleh :-

1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.

3. Anisha online Mall : : Pemborong stokin wudhu Malaysia

(Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus seperti tertera dibahagian pertanyaan)

Sebarang pertanyaan boleh terus melalui ruang komen ,twitter @Denaihati, Facebook @Denaihati atau tinggalkan pesanan di contact . Jangan lupa untuk lawat blog Denaihati untuk melihat update terbaru

P/s : Saya dapat tahu contest ” Hidup Untuk Memberi ” dari blog ANARM.NET

Pin It on Pinterest