Product Key Explorer 2.4.2.0

Salam…

Hari ni aku terjumpa software yang agak menarik sekali,kenapa yer menarik ? Sebab software Product Key Explorer 2.4.2.0 ni dapat mencari serial keys untuk software yang korang tengah guna di komputer.

Product Key Explorer 2.4.2.0 – Cari lebih dari 500 serial keys perisian Hangat segera! Product Key Explorer 2.4.2.0 memaparkan serial keys untuk Windows, MS Office, SQL server dan lebih dari 500 produk perisian Hangat dipasang pada komputer tempatan atau remote rangkaian anda. Dalam rangka untuk memasang atau memasang semula Microsoft Office, Windows, atau software komersial lain, anda perlu mempunyai akses kepada butang siri produk (CD Key) untuk produk tersebut. Product Key Explorer memuat serial keys dari komputer rangkaian dan membolehkan untuk melindungi syarikat anda dari mempunyai perisian bajakan pada rangkaian anda. Dengan software ini anda akan dapat mengesan jumlah lesen perisian yang dipasang dalam perniagaan anda, mencari dan memulihkan serial keys produk yang hilang atau terlupa, menyimpan dan menjaga sandaran up-to-date dari semua serial keys lesen perisian di satu lokasi pusat. Software ini amat bagus untuk pentadbir rangkaian, atau perniagaan mengalami ketaatan lesen perisian. xls .Anda boleh menyimpan kunci produk sebagai Tab delimited txt file (txt)., Excel Workbook (.), Comma delimited CSV (. csv), Database Access (mdb)., Web Page (. html) atau XML Data (. xml) jumlah gambar, Cetak atau Salin ke Clipboard.

[Read more…]

Convert Genius v3.0 Release

Assalamualaikum semua…

Hari ni aku terjumpa satu software converter yang agak menarik.Software tersebut ialah Convert Genius v3.0 Release.mesti ramai yang tercari-cari software yang sesuai untuk convert lagu atau video kan ?. Nah kat bawah ni aku bagi penerangan tentang Convert Genius v3.0 Release ni.

[Read more…]

Adobe Photoshop CS4 Extended

Assalamualaikum semua

Hari ni pula aku nak berkongsi Adobe Photoshop CS4 Extended beserta crack / keygen.Seperti mana di dalam entri yang lepas iaitu Adobe Photoshop CS3 & CS4 Portable,ramai juga rakan-rakan yang meminta aku supaya meletakkan link download untuk Adobe Photoshop CS4 Extended ini.

[Read more…]

Lajukan Mozilla Firefox 3-30x Lebih Laju

Salam…

Lajukan Mozilla Firefox korang 3-30x lebih laju!!! (wahh macam best je ni kan ) Khas juga kepada mereka yang suka blog walking

Kalau korang guna firefox macam aku korang patut buat benda ni.

1.Taip “about:config” dekat “address” pastuh tekan “enter“.Scroll tikus korang sampai jumpa benda entries ni:

network.http.pipelining
network.http.proxy.pipelining
network.http.pipelining.maxrequests

Biasanya pelayan internet akan satu permintaan dalam satu2 masa.Jadi
kalo korang “enable pipelining” membolehkan pelayan korang membuatkan banyak permintan dalam satu2 masa.

2.Ubah “entries” macam bawah ni:

ubah “network.http.pipelining” kepada “true”

ubah “network.http.proxy.pipelining” kepada “true”

ubah “network.http.pipelining.maxrequests” kepada nombor macam “30“. Bermaksud pelayan akan membuat 30 permintaan dalam satu masa.

3.Ok akhir sekali,”right click” kat mana2 pastu pilih “New -> Integer
Namakan ia “nglayout.initialpaint.delay” pastu tetapkan “values” kepada “0“.
Ini masa pelayan korang menunggu sebelum bertindak balas dengan maklumat yang diterima.

Kalo korang guna broadband pelayan korang akan muat-turun 2-30x maklumat lebih laju.Harap benda ni berguna untuk korang.

Pin It on Pinterest