Malware Menyerang Innity

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Hmmm sejak dua hari lepas (bermula 19 September 2010) topik pasal Innity kena serang dengan Malware terlalu hangat tak kira di twitter dan juga facebook.Blog aku pun tak terlepas terkena Malware ni,haizzzz.

Pada mulanya macam tak percaya juga la,jadi aku pun terus buka blog kesayangan ni,tadaaaa keluar la macam ni :-

Semalam aku ada dapat Pengumuman dari pihak Innity,korang boleh klik di sini

[Read more…]

Pin It on Pinterest