Youthsays

Salam semua…

Pada entri kali ni aku nak promote tentang Youthsays,mesti ramai dah mengetahui dan juga telah menyertai program survey yang di anjurkan oleh Youthsays kan.Nak join ni simple je korang klik je kat banner bawah ni yer

Bila dah siap register tu,kene rajin-rajin la invite kat kawan-kawan korang,setiap refferal yang berjaya ada la dapat sedikit income dari Youthsays ni.So kepada mereka yang suka buat survey tu jangan la lengahkan masa lagi cepat-cepat la register ok 🙂

Jangan lupa register di banner atas ni yer

Sepaku Hosting

Salam..

Kat sini juga aku ingin berkongsi dengan korang semua,kepada mereka yang masih tercari-cari hosting atau domain dengan harga yang berpatutan,korang boleh la pergi ke sini.Kalau korang semua nak tahu,blog baru aku ni pun dari Sepaku Hosting Juga.Pada mula-mula survey web ni aku dah mula tertarik dengan pakej-pakej yang ditawarkan sepadan dengan tema dorang Sepaku HostingMurah,Jimat Dan Stabil

Ok..jangan malu jangan segan yer untuk melawat web Sepaku Hosting

Banner Untuk Promosi Blog

Salam semua…

Pada hari ini aku nak tolong promote blog atau web korang melalui banner (terbuka kepada yang ada banner berukuran 125 x 125 sahaja )yang akan aku letak di blog ni,so kepada sesiapa yang berminat boleh la tinggalkan pesanan di shoutbox atau ym aku di putera_wazy[at]yahoo.com…Cepat-cepat ,aku buka peluang ni selama sebulan .

Pin It on Pinterest