Contest Baru Pulak

Salam semua….

Malam ni aku tergerak nak join contest pulak,hehehe.Saja nak cuba sebab sebelum ni aku belum pernah join contest yang melibatkan gambar yang cun-melecun dengan erti kata lain sudah di edit baik punya dengan photoshop.

Kat mana aku dapat tahu contest ni ek,tadi aku ke blog Nine,ade lak update terbaru dia dengan tajuk “Contest Baru Pulak”.Cepat-cepat la aku baca entri dia tu.

Contest ni di anjurkan oleh http://kameraxburuk.blogspot.com/.Korang boleh la tengok syarat² contest ni di sini

[Read more…]

Pin It on Pinterest