Permainan Sambung Ayat

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Hari ni aku nak publish entri tentang Permainan Sambung Ayat.Idea ni aku dapat dari blog lama aku yang hilang ditelan zaman entah kemana.Ok pada petang yang berbahagia ini,aku nak ajak semua rakan-rakan blogger ,twitter dan facebook untuk menyertai Permainan Sambung Ayat ni.

Syarat-syarat permainan ni adalah seperti berikut :-

1) Hanya menggunakan 3 perkataan sahaja (ikut kreatif korang la yer)
Aku berikan satu contoh ok :-

Aku Dah Bosan

Jadi korang sambung la berdasarkan ayat di atas ni

Apasal Ko Bosan

2) Amacam ? mudah bukan,hehe.Ayat permulaan aku akan letak juga di sini,so jom usha 🙂

Ok kita bermula dengan ayat ni :-

Bermula Sebuah Kisah

P/s : korang sambung la yer,hehehe,jom enjoy permainan ni 🙂

Ingin memenangi 2 Laptop Acer Aspire One ? jom klik di sini

Pin It on Pinterest