Blue Screen of Death

salam semua

Harini aku nak berkongsi dengan korang semua salah satu screen saver Blue Screen of Death ,kalau sebut je Blue Screen of Death ,ramai pengguna xp takut dengan Blue Screen of Death atau dikenali sebagai BSOD ni ? kan ..

Ok kali ni cuma screen saver je,heheh jangan risau yer..

Tanpa membuang masa, kita muat turun dulu aplikasi ini di sini

Kemudian anda ekstrak fail BSOD tersebut dan aplikasikannya… Setelah itu akan muncul paparan seperti rajah di bawah…

Anda hanya perlu tekan ok kerna ia akan mengekstrak file tersebut dalam sistem32 Windows… Setelah itu bolehlah anda aplikasikannya dengan menukar screensaver BSOD pada tab di dalam display properties… Moga anda bersedia melihat wajah ketakutan rakan² anda sewaktu mereka menggunakan komputer anda tanpa kebenaran…

Tips: Apabila screensaver BSOD muncul, anda tidak perlu khuatir kerana anda hanya perlu menekan butang ESC pada keyboard anda…

Selamat Mencuba 🙂

P/s : screen saver ni digunakan untuk tujuan suka-suka je ok,kalau nak kene kan member ok jugak,sah muka dorang cuak bila tengok Blue Screen of Death ni.

Pin It on Pinterest