Tambah Pendapatan Dengan Churp Churp

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Sejak akhir-akhir ini pengguna yang menggunakan twitter semakin bertambah,termasuk lah aku yang addict dengan twitter ni,hehehe.Sambil-sambil kita bersembang di twitter,apa kata kita buat duit juga,ada berani tak ?

ok untuk mendapatkan side-income ni korang kena la daftar di ChurpChurp yer.
Ini adalah benar,korang akan dibayar jika pendapatan genap RM100.Menarik tak,kalau berminat apa tunggu lagi,cepat-cepatla daftar di ChurpChurp ni dengan menggunakan referral link ni http://churpchurp.com

Untuk pengetahuan korang, ChurpChurp adalah sebuah media pengiklanan untuk Twitter dan merupakan salah satu anak syarikat Nuffnang. Sebagai Churper (panggilan untuk pengguna @Churp2, seperti Tweep atau Tweeple dalam Twitter), korang akan diberi tugasan untuk mengarang tweet bagi suatu kempen berserta dengan kata kunci (keywords) pada masa yang tertentu. Korang akan diberitahu untuk kempen-kempen terbaru samada melalui e-mail korang, atau nak lagi cepat, korang boleh check dalam account korang selepas login di website ChurpChurp.

[Read more…]

Pin It on Pinterest