Stabil Atau Tidak ??

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia..

Hari ni aku bosan + tension skit,nak tahu kenapa ? Korang boleh rujuk pada entri lepas iaitu Streamyx oh Streamyx dan Streamyx oh Streamyx Part 2.Walaupun ramai pelanggan datang ke kedai arini dan komplen macam-macam ,aku hanya diamkan je la,bukan salah aku kan streamyx ni slow macam haram jadah sipot.

Tapi bila aku test speed ,macam laju je,Hmmm..tah la….

korang boleh buat kesimpulan bila dah tengok gambar yang aku sertakan ni,huhu tah la bila agaknya masalah ni nak selesai,pihak TM harus peka hal-hal sebegini,bukannya apa,dah la bayar mahal-mahal,tapi perkhidmatan yang diberikan kurang memuaskan la pulak.

Pin It on Pinterest