Kehidupan Seharian Blogger

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Apa khabar rakan-rakan sekalian ? Semoga semua sihat walafiat di samping keluarga dan blog tersayang.Oklah pada hari ni aku nak ceritakan tentang Kehidupan Seharian Blogger.Mesti ramai dah tahu dan belum tahu apa seorang blogger lakukan dalam sehari 24 jam kan ? Jom kita baca sampai habis entri ni.

Dalam masa 24 jam di dalam kehidupan blogger ni,macam-macam dorang boleh lakukan,antaranya selepas masuk kerja pada waktu pagi,benda yang mereka semak adalah blog masing-masing,sama ada membalas komen-komen para pengunjung blog .Sambil tu kene la cover ,takut boss pula marah sebab syok layan blog tapi tak buat kerja.Kalau dah ada masa terluang memang kena gunakan secukup-cukupnya untuk blogwalking ke blog rakan-rakan yang lain,tak kira la sekadar meninggalkan jejak atau membalas komen.Secara tidak langsung dapat juga tolong-menolong menaikkan traffic blog.

[Read more…]

Pin It on Pinterest