Tambah Pendapatan Dengan Churp Churp

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

Sejak akhir-akhir ini pengguna yang menggunakan twitter semakin bertambah,termasuk lah aku yang addict dengan twitter ni,hehehe.Sambil-sambil kita bersembang di twitter,apa kata kita buat duit juga,ada berani tak ?

ok untuk mendapatkan side-income ni korang kena la daftar di ChurpChurp yer.
Ini adalah benar,korang akan dibayar jika pendapatan genap RM100.Menarik tak,kalau berminat apa tunggu lagi,cepat-cepatla daftar di ChurpChurp ni dengan menggunakan referral link ni http://churpchurp.com

Untuk pengetahuan korang, ChurpChurp adalah sebuah media pengiklanan untuk Twitter dan merupakan salah satu anak syarikat Nuffnang. Sebagai Churper (panggilan untuk pengguna @Churp2, seperti Tweep atau Tweeple dalam Twitter), korang akan diberi tugasan untuk mengarang tweet bagi suatu kempen berserta dengan kata kunci (keywords) pada masa yang tertentu. Korang akan diberitahu untuk kempen-kempen terbaru samada melalui e-mail korang, atau nak lagi cepat, korang boleh check dalam account korang selepas login di website ChurpChurp.

Baru-baru ini, ChurpChurp baru saja menyambut ulangtahunnya yang pertama. Tahniah dan selamat hari jadi diucapkan kepada @Churp2. Dengan bermurah hati, ChurpChurp akan menghadiahkan mata ganjaran kredit berjumlah RM3,000 dalam peraduan “Spread the Love and Get Rewarded”. Wow!! Tapi, macam mana nak jadi salah seorang Churper yang bertuah tu? Korang hanya perlu invite kawan-kawan korang untuk menyertai dan membuat satu akaun di ChurpChurp. Untuk maklumat lanjut mengenai apa yang korang perlu lakukan untuk mengambil bahagian dalam peraduan ini yang dianjurkan oleh ChurpChurp adalah:

  1. Korang mestilah register di laman web ChurpChurp ChurpChurp.com atau menggunakan url penuh http://www.churpchurp.com/register-twitter?tw=wazy84
  2. Isi maklumat korang dalam “Churper Registration” selengkap yang mungkin (email, password, IC no, date of birth, race, religion).
  3. Jangan tick pada “Specific campaign options” kalau korang tak nak kempen yang berkaitan dengan tembakau dan alkohol (bagi yang beragama Islam).
  4. Isi maklumat untuk cara pembayaran cheque (Payee Name, Mailing Address, State, Postcode, Contact Numbers) dengan lengkap.
  5. Dan jangan lupa untuk mengisi nama Twitter atau Facebook dalam ruang “Referral Contest”
  6. Isi huruf Captcha yang tertera, tick pada “I have read the Terms and Conditions” dan tekan Submit.
  7. Pastikan akaun Twitter atau Facebook korang telah di-authorized kan kepada ChurpChurp
  8. Dan, akhir sekali……sudah siap.

Mana-mana Churper yang mempunyai jumlah invite yang tertinggi selepas sebulan akan berpeluang untuk memenangi kredit ganjaran sebanyak RM1,000 yang akan dimasukkan terus ke dalam akaun. Sangat mudah, kan? Korang juga boleh monitor berapa jumlah kawan-kawan baru yang korang invite ke ChurpChurp melalui Dashboard dalam akaun korang. Oh ya, lupa pula nak cerita pasal hadiah peraduan ini, antaranya ialah:

  • 1 Pemenang untuk Hadiah Utama – RM1,000
  • 1 Pemenang untuk Hadiah Tempat Kedua – RM500
  • 10 Pemenang untuk Hadiah Saguhati – RM100 setiap seorang
  • 20 Churpers baru yang bertuah – RM25 setiap seorang

Perghhh menarik bukan ? Peraduan ni berlangsung dari 3 Ogos sehingga 2 September 2010 boleh buat duit raya ni dan terbuka kepada semua Churpers yang mendaftar dari Malaysia sahaja.jika korang masih belum mendaftar,so cepat-cepatlah daftar di ChurpChurp.Com dan menggunakan refferal seperti di bawah :-

  • wazy84 (untuk username twitter)
  • Wan Zawawi (untuk facebook)

P/S : Jangan lupa untuk baca terma dan syarat peraduan di sini (klik pada “Click here to view the Terms and Conditions”). Sebarang pertanyaan, korang boleh ajukan ke @Churp2 dalam Twitter

P/S 2 : Dapat tahu contest/peraduan ni dari bro acaPAWN7

Comments

  1. Thanks for every other informative website. The place
    else may I get that kind of information written in such an ideal manner?
    I have a venture that I am just now working on,
    and I have been at the look out for such info.
    repossessed car recently posted..repossessed carMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest