Terima Kasih Nuffnang

Salam semua…

Heheh.. hari ni aku dapat cek pertama dari Nuffnang,wahhh betapa gembiranya hati aku,balik kerja pukul 7.00 malam tadi aku tengok kat meja ade sampul surat berlabel HSBC,weww dah sampai akhirnya cek yang aku tunggu-tunggu ni ,walaupun tak sebanyak mana pun,kira ok gak kan.Kiranya segala hasil blogwalking aku ke blog rakan-rakan seperjuangan membuahkan hasil .

Ok kat bawah ni aku sertakan gambar cek tersebut sebagai bukti yang aku dapat cek dari Nuffnang ni

Photobucket

Macam mana dengan korang semua ? mesti dah 2 / 3 kali cash out dari Nuffnang kan ? Hehehhe Kalau sudi komen-komen la pengalaman semasa 1st time dapat cek ni yer

P/s : Semoga semangat blogwalking di antara kita semua tidak akan hilang begitu sahaja k,sama-samalah memajukan industri blog di Malaysia ni

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest