Wazy84.com Di Google

Assalamualaikum Semua..

Hari ni aku terlebih rajin pulak wat search kat Google,dan yang menariknya keywords wazy84.com (semenjak guna self hosting)ni banyak gak bila search kat Google,huhu.

Kat bawah ni aku sertakan sekali printscreen wazy84.com di Google

dalam gambar tu aku ambil sebahagian je kat google,ternyata masih belum cukup mantap blog ni.Maybe satu hari nanti aku akan buat contest ? review blog-blog rakan dan sebagainya.Tunggu je la yer .

Akhir kata aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi menyinggah ke blog yang tak seberapa ni.Nantikan update seterusya yang berkaitan dengan plug in wordpress 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest