Wazy84.com Pada Jun 2010

Assalamualaikum Dan Salam 1 Malaysia

pejam celik dah masuk awal bulan Julai kan,sekejap betul masa berlalu,so pada hari ini aku nak berkongsi stats dari blog kesayangan aku ni pada bulan julai 2010 :-

Hampir-hampir nazak kehabisan bandwidth

Manakala kat bawah ni aku sertakan sekali stats yang lain :-

Keyword yang masuk ke dalam blog ni :-

Ternyata ramai yang masih mencari info tentang Slot Akasia Adamaya di TV3 yang pernah aku publish dulu.

P/S : Dengan stats-stats tersebut,alhamdulillah blog ni diterima menggunakan pengiklanan Innity

P/S 2 : Aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua follower tak kira di Google Friends Connect,Facebook,twitter serta rakan-rakan blogger yang tak pernah jemu memberi respon dan komen positif di blog ni,tanpa kalian,maybe blog aku tak sampai ke tahap ni.

Nota Kaki : Aku teringin menolong rakan-rakan blogger yang menceburi bidang bisnes tak kira la korang jual barangan atau produk kesihatan serta pelbagai perkhidmatan dengan membuat preview pendek tentang bisnes dan produk atau perkhidmatan yang disediakan,kalau ada apa-apa cadangan ,boleh la ke contact form untuk bertanya maklumat lanjut.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest